Antalya’da Birlik ve Beraberlik Buluşmasına Büyük İlgi

13.05.2022 17:44

Antalya’da Birlik ve Beraberlik Buluşmasına Büyük İlgi

Antalya’da düzenlenen programa Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Evren Akpınar, Recep Dağtekin, Cengiz Şişman ve Selçuk Erdem, Antalya PTT Başmüdürü Hasan Ali Yazıcıoğlu, TRT Antalya Bölge Müdürü Hikmet Kocaman, Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, Isparta İl Başkanı Asiye Bardak, Burdur İl Başkanı Ali Güğül, Memur-Sen’e bağlı sendikaların Şube ve İl Başkanları, çok sayıda hizmet kolu çalışanı ve aileleri katıldı.

PTT ve TRT’de görev yapmakta olan kamu çalışanlarının ve ailelerinin katılımıyla samimi bir ortam oluştu. Açılış konuşması yapan Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca davetlilere teşekkür etti. Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanlığı olarak çalışmalarından bahseden Karaca, yaşanan sorunlar üzerine ilgiyle eğildiklerini vurguladı. Dün olduğu gibi bugün de Antalya’da görev yapan hizmet kolu çalışanları adına mücadeleye devam edeceklerini ifade eden Karaca, geleceğe yönelik projelerini anlattı. Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca’dan sonra kürsüye gelen Antalya PTT Başmüdürü Hasan Ali Yazıcıoğlu, TRT Antalya Bölge Müdürü Hikmet Kocaman ve Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya katılımcıları selamladılar.

Başta Toplu Sözleşme süreçleri olmak üzere her mecrada ciddi anlamda mücadele verdiklerine dikkat çeken Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, kamu görevlilerinin sosyal ve mali haklarının geliştirilmesi adına büyük emekler verildiğini söyledi. Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak yıllardır azimle sürdürdüğü ve altında imzaları olan kazanımları anlatan Genel Başkanı Ömer Budak, çalışma politikalarından bahsetti. Personel eksikliği, geçici görevlendirmeler, şubelerin kapatılması, İHS’li personelin hafta sonu çalıştırılmaması, Fazla mesai sorunu, kurumda verilen yardımlar ve destek ödemeleri, 3600 Ek Gösterge, Kadro problemleri, ve 4688 sayılı kanunun yetersizliği ve değişmesi konusunda yürütülen çalışmalar değerlendirildi.