Antalya 14 No’lu Şubeden Genel Merkeze Ziyaret

01.08.2015 20:31

Antalya 14 No’lu Şubeden Genel Merkeze Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Antalya 14 No’lu Şube Başkanı Mustafa Erol ve Yönetimi, Birlik Haber-Sen Genel Merkezini ziyaret ettiler.

Antalya 14 No’lu Şube Başkanı Mustafa Erol, Şube Başkan Yardımcıları Yahya Öztürk, Hasan Öztürk, Yönetim Kurulu üyeleri Muhammet Karataş ve Halil Avcıoğlu, Birlik Haber-Sen Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Budak, Mevlüt Burgaç ve Abdurrahman Tanrıverdi ile görüştüler.

Görüşmede 14 No’lu Şube Başkanı Erol ve beraberindekiler Antalya’da Basın Yayın ve İletişim Hizmet kolunda yaşanan sıkıntıları Genel Merkez Yönetimiyle paylaşarak PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü nezdinde çözülmesini istediler. Genel Merkezin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Erol ve beraberindekiler Genel Merkezin çalışmalarından duydukları memnuniyeti belirterek her konuda kendilerine destek olacaklarını söylediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Gürbüz İnaltekin, ise Birlik Haber-Sen olarak Hizmet Kolundaki tüm sıkıntıların çözümü için her türlü çalışmayı yürüttüklerini kaydederek 14 No’lu Şube Başkanı Mustafa Erol’un belirttiği sıkıntıları da yakından takip ederek çözüme kavuşturacaklarını söyledi. İnaltekin, 14 No’lu Şube Başkanı Mustafa Erol’un ve yönetim kurulunun, üyelerin sıkıntılarını yakından takip ederek çözüme kavuşturmak için uğraştıklarını belirterek kendilerine teşekkür etti.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR