Antakya PTT Merkez Müdürü Geçen’den Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

01.08.2015 20:31

Antakya PTT Merkez Müdürü Geçen’den Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası’nı (Birlik Haber-Sen) Antakya PTT Merkez Müdürü Behçet Geçen ziyaret etti.

Birlik Haber-Sen Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç’ı makamında ziyaret eden Behçet Geçen, Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek “Birlik Haber-Sen, sendikal ve sosyal konularda her zaman elinden geldiğince katkı sunuyor. Sendika olarak üyelerinin sosyal, özlük ve ekonomik haklarının iyileştirilmesi için Genel Merkez Yöneticileri olarak geçe gündüz çalışıyorlar. Bir PTT çalışanı olarak bu çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç ise Geçen’i ağırlamaktan duyduğu mutluluğu belirterek “Birlik Haber-Sen olarak hizmet kolumuzda ki çalışanlar için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Biz Halka hizmeti, hakka hizmet olarak görüyoruz. Bu yüzden hizmet kolumuzdaki tüm çalışanların mutlu olması bizi mutlu ediyor” diye konuştu.