ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ’NDEN BİRLİK HABER-SEN’E ZİYARET

15.10.2015 19:31

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ’NDEN BİRLİK HABER-SEN’E ZİYARET

AGD Ankara Şube Başkan Yardımcıları Mehmet Bircan ve Mücahit Feyzullah Ayrancı, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, ülkemizin ve milletimizin zor bir süreçten geçtiğini hatırlatarak, geleceğimiz olan gençlerin yetiştirilmesi adına, yapılacak her türlü çalışmayı destekleyeceklerini söyledi.

Genel Başkan Budak’a, Anadolu Gençlik Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi veren AGD Ankara Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Bircan, AGD olarak hakkın tarafında duran bir gençlik yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Sendikalların ülkemiz için çok önemli olduğunu vurgulayan Bircan, Birlik Haber-Sen’in çalışmalarının, ülkemizin ve milletimizin kalkınması adına önemli gördüklerini ifade etti.

Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Anadolu Gençlik Derneği temsilcileri, sıcak ve samimi karşılamadan dolayı Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak’a teşekkür ettiler.