Allah’ım Affet Bizi

01.08.2015 20:31

Allah’ım Affet Bizi

Kaçırılan İsrailli üç illegal yerleşimci gencin, faili meçhul bir cinayete kurban gitmesinin ardından, İsrail işgal rejimi, boş bir alanda bulunan cesetlerin sorumluluğunu alelacele, Filistinli HAMAS’a atarak, Filistin halkının üzerine bombalar yağdırmaya başladı.

HAMAS yönetimi bu olayla hiçbir şekilde alakalarının olmadığını ifade etmesine ve hiçbir Filistinli grubun bu saldırıyı üstlenmemesine rağmen, İsrail işgal rejimi olayları saptırarak bildik katliamına devam ediyor.

Her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayını ve Bayramını da Müslümanlara zindan eden KATİL TERÖRİST SİYONİS İSRAİL Müslümanların kanını akıtmaya devam ediyor.

Bizler sokaklara dökülüp, mitingler yapıyor protesto eylemleri düzenliyor KAHROL İSRAİL, KATİL İSRAİL sloganları atıyoruz, gücümüz nispetinde Gazzeye nakti yardımlarda bulunuyoruz evet kısacası vicdanlarımızı rahatlatmaya çalışıyoruz, Allahım Affet Bizi.

Dünyanın Jandarmalığına soyunan ABD Irak’a Demokrasi ve Özgürlük getirme bahanesiyle, bu ülkeye yapmış olduğu müdahale ile Irak’ın parçalanmasına, iç savaşın çıkmasına, her gün Müslüman kanının akmasına neden oldu, elimizden bir şey gelmiyor, Allahım Affet Bizi.

Çin Komünist rejiminin Doğu Türkistanlı kardeşlerimize 1949 yılından bu yana kimlikleri sadece Müslüman olduğu için yapmış olduğu soykırım yüreklerimizi dağlıyor ancak elimizden bir şey gelmiyor, Allahım Affet Bizi.

Myanmar da 100 binlerce insana Rakhinelere (Budist) ler tarafından yakılarak öldürülüyor soykırım uygulanıyor nedeni sadece Müslüman olmaları, elimizden bir şey gelmiyor. Allahım Affet Bizi. 

Yanı başımızda Suriye de  Zalim Esed 3 yıldır halkını Müslümanları kadın, çocuk, ihtiyar demeden katlediyor, milyonlarca insan mülteci durumunda, elimizden bir şey gelmiyor, Allahım Affet Bizi.

Kıymetli Dostlar Tarihimizden bir bölümü sizinle paylaşmak istiyorum.

On altıncı yüzyılın ilk çeyreği bitmek üzereydi. İspanya kralı Macaristan kralının yardımıyla Fransa’yı ağır bir yenilgiye uğratmış, Fransa kralının ordusu dağılmış, kendisi kaçıp bir kalede mahsur kalmış, ülkesi parçalanmakla yüz yüze gelmişti. Bunun üzerine Fransa kralı yanında kalan devlet ricalini toplamış ve kendilerini bu durumdan ancak Osmanlı sultanının kurtarabileceği kararına varmıştı, Kanuni Sultan Süleyman’a bir elçiyle mektup gönderip yardım talebinde bulunmuşlardı. “Osmanlı Sultanı’ndan Macar kralının kulağını çekmesini istiyorlardı. Böylece Macarlar İspanya’ya yardım edemeyecek, tek başına kalacak İspanya’yı da Fransızlar yenerek ülkelerinden çıkaracaklardı”. Bu yardım talebinin kendisinin Avrupa siyasetine uygun düştüğünü gören Osmanlı padişahı Kanuni Sultan Süleyman gelen elçiye olumlu cevap verdi ve derhâl Macaristan üzerine büyük bir sefer hazırlığı başlattı. Bu hazırlık dünya tarihinin en görkemli zaferlerinden biri olan Devlet-i Âl-i Osman’ın “Mohaç Zaferi” ile sonuçlandı ve Fransa kralı mahsur kaldığı kaleden, Fransa da parçalanmaktan kurtuldu.

Dünyada Müslümanlarını göz yaşının dinmesi akan kanın durması için Müslüman dünyasında gerçek anlamda vahdetin sağlanması, İslam ortak birliğinin kurulması gerektiğine inanıyorum

Dünyanın bir çok ülkesinde yaşayan Yahudiler İsrail’in yanında Filistine karşı savaşmak üzere İsrail’e gidiyor, peki Müslümanların cihat anlayışı ne oldu dünya Müslümanları nerede. Affet Allahım Bizi.

Ülkemizi sahip çıkalım, bu ülkenin Her bir ferdi olarak çok çalışalım, dünyanın en güçlü ülkesi olması için elimizden gelen gayreti gösterelim, savunma sanayimizi yüz de yüzünü biz üretelim, ricası emir telakki edilen bir ülke olalım k,i dünya Müslümanları huzur bulabilsin

ALLAHIM AFFET BİZİ

Selam ve dua ile………………