Akdeniz 1 Nolu Antalya Şube Genel Kurulu Gerçekleşti

30.10.2022 09:30

Akdeniz 1 Nolu Antalya Şube Genel Kurulu Gerçekleşti

Gerçekleştirilen genel kurula, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Evren Akpınar, Cengiz Şişman, Recep Dağtekin ve Selçuk Erdem, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, PTT Antalya Başmüdürü Sefa İnce, Memur-Sen Antalya İl Temsilcisi Ünal Hisarkaya ve şube delegeleri katıldı.

Konuşmasında birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı veren Genel Başkan Ömer Budak, hizmet kolu çalışanları adına verdikleri mücadelelerden ve Birlik Haber-Sen olarak elde ettikleri kazanımlardan bahsetti. Kamu çalışanlarının yaşadıkları sorunlara büyük bir özen ve gayretle çözüm üretmeye çalıştıklarının altını çizen Genel Başkan Budak, verdikleri mücadelenin aralıksız süreceğinin altını çizdi. Budak, genel kurul seçimlerinin başta Memur-Sen’e, Birlik Haber-Sen’e ve Akdeniz 1 Nolu Antalya Şubesine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yapılan çalışmalara değinen Genel Başkan Ömer Budak, kamudaki sözleşmeli personelin kadroya alınması için üstün bir gayret gösterdiklerini ifade etti. PTT A.Ş.’de görev yapan İHS’li ve TRT’deki ÖHT’li personellerin kadroya geçirilmesi için çalışmalarının sürdürdüğünü dile getiren Genel Başkan Budak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu başta olmak üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder, PTT A.Ş. Genel Müdürü Hakan Gülten ve birçok bürokrat ve kurum yöneticisiyle görüşmeler sağlandığının altını çizdi. Yakın zamanda sosyal medya üzerinden yapılan çalışmalarla konuya dikkat çektiklerini aktaran Budak, yeni eylem planları ile konuya dikkat çekmeye devam edeceklerini vurguladı.

Yine konuya ilişkin tüm Türkiye’yi harekete geçirecek bir imza kampanyası başlattıklarını hatırlatan Genel Başkan Budak, çalışanlar adına her noktada adım attıklarının vurgusunu yaptı. İlerleyen günlerde devam etmesini planladıkları projeler üzerine açıklamalarda bulunan Budak, hizmet kolu çalışanları adına durmaksızın mücadeleye devam edeceklerinin altını çizdi.

Seçimi kazanarak teşekkür konuşması yapan Birlik Haber-Sen Akdeniz 1 Nolu Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca kongreye gerçekleşen katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçimin sonucunun hayırlı olmasını diledi. Kendisine gösterilen güvenden dolayı delegelere teşekkür eden Karaca, “Bana gösterilen bu teveccühü boşa çıkarmayacağımdan emin olmanızı isterim. Sendikamız ve Antalya için gece gündüz çalışacağım.  Her geçen gün artan üye sayımızı, durmadan dinlemeden yolumuza devam ederek çalışmaya büyümeye devam edeceğiz. Erdemliler hareketi olan bu sendikada, eğilmeden, bükülmeden, hak ne gerektiriyorsa o şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.