Adıyaman, Osmaniye ve Kahramanmaraş Ziyaret Edildi

03.02.2021 14:24

Adıyaman, Osmaniye ve Kahramanmaraş Ziyaret Edildi

Genel Başkan Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, teşkilat çalışmaları kapsamında Adıyaman, Osmaniye ve Kahramanmaraş’ı ziyaret ettiler. Ziyaretleri sırasında İl Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Budak ve Burgaç teşkilat üyelerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Yapılan ziyaretlerde PTT A.Ş. Başmüdürlük ve merkezlerinde ziyaretlerde bulunan Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, çalışanlara bilgilendirmelerde bulundular. Pandemi sürecine ilişkin açıklamalarda ve değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Budak, PTT A.Ş.’nin ve bu çatı altında görev yapmakta olan her bir çalışanın takdire şayan bir çalışma sergilediklerini vurguladı. Ziyaret ettiği birimlerde çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Genel Başkan Budak, kendilerine gelen her bir talep ve isteğin özenle değerlendirildiğini ve yetkili mercilere iletildiğini altını çizdi.

Ziyaretleri sırasında Adıyaman Memur-Sen İl Başkanı Ali Deniz ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen heyeti, kamu çalışanlarının güncel sorunları ve ülke gündemi üzerine değerlendirmelerde bulundular. Ziyaretleri için heyete teşekkür eden Adıyaman Memur-Sen İl Başkanı Ali Deniz, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak’a hediye takdim etti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR