İstanbul Anadolu Yakası Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu

16.05.2022 14:42

İstanbul Anadolu Yakası Üyeleri İftar Sofrasında Buluştu

İstanbul Anadolu Yakası’nda düzenlenen iftar programına Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Evren Akpınar ve Cengiz Şişman, İstanbul 3 Nolu Şube Başkanı Halil İbrahim Derim, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Üce, PTT A.Ş. İstanbul Bölge Başmüdür Yardımcıları, Birlik Haber-Sen işyeri temsilcileri ve PTT A.Ş. çalışanları olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle ve dualarla başlayan programda konuşan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Ramazan’ın güzelliğinden, bereketinden, hayrından bahsetti ve davetlilerin 11 ayın sultanı olan Ramazan ayını kutladı.

Yaklaşan 15 Mayıs ve Toplu Sözleşme dönemi hakkında değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Budak, 15 Mayıs döneminde yeniden Genel Yetkili Sendika olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Memur-Sen’in çalışmaları ve kazanımları üzerine değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Budak, Memur-Sen’in Türkiye’nin en büyük sivil toplu kuruluşu olduğunu hatırlattı. 

Birlik Haber-Sen’in bu sene kuruluş yıllarından itibaren en büyük zaferini kazandığını müjdeleyen Genel Başkan Budak, yetkide 11’inci yılı kutlamanın gururunu yaşadıklarını vurguladı. Bu başarıyı kazanma yolunda çekilen sıkıntılardan ve yaşanılan zorluklardan bahseden Budak, başarılarının sadece kendileri ve genel merkez yönetiminin değil; tüm Türkiye’de canla başla çalışan Birlik Haber-Sen gönüldaşlarının başarısı olduğunu ifade etti. Tüm Birlik Haber-Sen çalışanlarını ve üyelerini tebrik eden Budak, herkese daha çok yetki ve başarı dolu yıllar diledi.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen yemeğin ardından sohbetler edildi ve program hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.