Üyemizin Yaşadığı Korkunç Saldırıyı Lanetliyoruz

21.06.2020 14:32

Üyemizin Yaşadığı Korkunç Saldırıyı Lanetliyoruz

Elim olay Karaman’ Karamanoğlu Mehmetbey Mahallesi 155 numaralı Sokak'ta gerçekleşti. görevini yerine getirmekte olan üyemiz Dağıtıcı Onur Kızıl, dağıtım için apartmana girmek istediği sırada bahçede köpeğin olduğunu fark etti. Kızıl, bu sırada gördüğü, apartmanda oturan Sezai Ç.'den köpeği tutmasını istedi. İkili arasında bu nedenle tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşürken Sezai Ç., Kızıl'ın sağ kulağını ısırarak, kopardı. Kızıl, çevredekilerin çağırdığı sağlık görevlilerince ambulansla kopan kulağıyla birlikte Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Onur Kızıl, burada yapılan ilk tedavisinin ardından Konya'daki hastaneye sevk edildi. Sezai Ç. de polis tarafından gözaltına alındı.

Üzücü haberi alır almaz Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu üyeleri de olayın yakın takipçisi oldular ve Konya’da üyemiz Onur Kızıl ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Birlik Haber-Sen olarak her zaman ve her durumda çalışanların yanında olduklarını ifade eden Genel Başkan Ömer Budak, gerçekleştirilen saldırının affedilir bir yanının olmadığının gereken desteğin verileceğinin ve konunun yakın takipçisi olacaklarının alltını çizdi.

Hain saldırının ardından PTT A.Ş. Genel Müdürü Hakan Gülten beyde konuyla yakından alakadar olmuş ve Dağıtıcı kardeşimiz Onur Kızıl ile iletişime geçerek geçmiş olsun dileklerini iletmiştir. Kendilerine çalışanların yanında göstermiş olduğu dik duruşu hassas davranışları için teşekkür ederiz.

Birlik Haber-Sen olarak üzücü olayla ilgili üyemiz Dağıtıcı Onur Kızıl ve aiesine bir kez daha geçmiş olsun diyoruz. Gerçekleştirilen hain saldırı da görevi başındaki çalışan kardşimize uyguladığı şiddet yüzünden saldırgan şahsı lanetliyor ve konunun başta hukuki olmak üzere yakından takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz.