TRT TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

01.08.2015 20:31

TRT TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

 

23/02/2012 tarihinde Birlik Haber Sen Genel Başkanı Sayın Şinasi GÜLCÜOĞLU, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, TRT Şube Başkanı Yakup ÖZMEN ve TRT’de çalışan sözleşmeli personelleri temsilen bir grup arkadaşımız Devlet Personel Başkanlığı yetkililerini ziyaret ederek son bir kaç gündür basında TRT’ de çalışan sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesi ile ilgili olumsuz yönde yapılan haberlerle ilgili görüş alışverişinde bulundular.

 

Malumunuz olduğu üzere; TRT’ de daha önce yaptığımız toplantıda ve resmi Web sitemizden yaptığımız açıklamada; Çalışma Bakanlığı’ nın tüm kamu kurumlarında çalışan sözleşmeli personelin kadroya alınması ve bu kadroya alınma işlemine TRT de çalışan sözleşmeli personelin de dahil edilmesi için Devlet Personel Başkanlığına talimat verildiğini duyurmuştuk.

 

 

Bu gün yapılan görüşmede ise "Kamudaki tüm sözleşmeli personelin kadroya alınması için çalışmanın tamamlanmak üzere olduğunu bu  ve kısa süre içerisinde Sayın Başbakana sunulacağı bilgisi alınmıştır.

 

Bununla beraber TRT' de çalışan sözleşmeli personellerin hangi illerde görev yaptığı ve tam sayısıda sendikamızdan istenmiştir.

 

 

Devlet Personel Başkanlığında yapılan görüşmeden sonra ise Sayın Genel Başkan TRT’ de çalışan sözleşmeli personellerle TRT Genel Müdürlüğü’nde bir araya gelerek toplantı yaptı.

 

 

Birlik Haber Sen Genel Başkanı toplantıda yaptığı konuşmada Devlet Personel Başkanlığı ile yapılan görüşmelerin ayrıntılarını anlatarak sürecin gayet olumlu ilerlediğini konu hakkında kirli bir dezenformasyon yapıldığını bu dedikodulara kulak tıkanması gerektiğini ileterek bundan sonraki süreçte de el birliği içerisinde hareket ederek TBMM nezdinde girişimlerde bulunulması gerektiğini bildirdi

 

 

Değerli arkadaşlar bundan sonraki süreçte TBMM nezdinde kulis çalışmalarının yoğunlaştırılması gerekmektedir. Bu nedenle el birliği ile çalışmaya devam etmemiz gerekmektedir. Çalışmaya devam arkadaşlar olumsuz bir şey yok süreç lehimize işlemeye devam ediyor. Dışarıdan gelen duyumları fazla önemsemeden çalışalım arkadaşlar.

 

 

Saygılarımızla…

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR