TRT ŞUBEMİZDEN GENEL MERKEZİMİZE ZİYARET

22.06.2016 16:55

TRT ŞUBEMİZDEN GENEL MERKEZİMİZE ZİYARET

TRT şubemizin gerçekleştirdiği son şube seçimlerinde yönetime seçilen Fatih Adem Gençbay ve yönetim kurulu üyeleri, Genel merkezimizde Genel Başkanımız Ömer Budak’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette konuşan Genel Başkanımız Ömer Budak, demokrasi şöleninin yaşandığı seçimlerde şube başkanlığına seçilen Fatih Adem Gençbay’ı ve yönetimini tebrik ederek, yeni görevlerinde başarı temennisinde bulundu. TRT’nin sendikamız açısından önemli bir kurum olduğunu belirten Budak, ‘’TRT ülkemizin en güzide ve köklü kurumlarından bir tanesi. Oradaki çalışanlarımızın haklarını gözetmek bizim en temel vazifemizdir. Bu açıdan Birlik Haber-Sen olarak bizlere büyük görevler düşüyor. Yeni şube yönetimimiz ile birlikte koordineli ve planlı bir şekilde çalışarak hem TRT’yi hem de sendikamızı daha ileriye taşamaya çalışacağız. Tekrardan hayırlı olsun, Allah muvaffakiyetler versin diyorum.’’ şeklinde konuştu.

Gençbay ise sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Genel Başkanımız Ömer Budak’a teşekkür ederek, Birlik Haber-Sen’i daha ileriye taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Ziyarette, TRT Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Odacı, Murat Kirti, Nihat Kaşıkçı, Yener Şavşatlı, Fatih Aslan, Savaş Özmen, Nedim İmamoğlu, Ayhan Güler, Ramazan Tarhan hazır bulundu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR