TRT PERSONELİNE MÜJDE !!!

07.01.2017 16:10

TRT PERSONELİNE MÜJDE !!!

konusu başta 2013 yılında yapılan toplu sözleşmede, 2014 yılında gerçekleştirilen KPDK Toplantılarında, 2015 yılı 3. Dönem Toplu Sözleşmesinde, 2016 yılında gerçekleştirilen KPDK toplantılarında, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a ilettiğimiz talepler arasında ve son olarak TRT Yönetim Kurulu ile gerçekleştirdiğimiz 2016 yılı 2. Dönem Kurum İdari Kurul Toplantısında dile getirdiğimiz bu talebimiz; TRT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulunun gayretli çalışmaları ile  06.01.2017' de yayınlanan KHK ile kabul edilmiştir.

Bundan böyle sendikamızın talepleri arasında olan SKALA düzenlemesi, kadro tahsisi, unvan yükselme vb. birçok konu artık daha rahat hayata geçebilecektir.

Bu düzenlemenin gerçekleştirilmesinde yoğun çaba ve gayret gösteren Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Beye,  TRT Genel Müdürü Şenol Göka Beye ve Yönetim Kuruluna, çalışanlar adına teşekkür eder; bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.

Birlik Haber-Sen olarak sendikamızın talepleri arasında olan SKALA düzenlemesi, kadro tahsisi, unvan yükselme vb konuların hayata geçirilmesi hususunda gayretli çalışmalarımızın devam edeceğinin bilinmesini ister tüm TRT çalışanları adına bu düzenlemenin hayırlara vesile olmasını dileriz.

Yönetim Kurulu Adına

Genel Başkan

Ömer Budak