TRT PERSONELİNE BİR MÜJDE DAHA

19.08.2020 09:07

TRT PERSONELİNE BİR MÜJDE DAHA

14.08.2020 tarihinde yapılan görevde yükselme sınavına ilişkin üyelerimizden gelen bazı talepler üzerine TRT Genel Müdür Yardımcısı Osman URGUN bey ve Birlik Haber-Sen yetkililerince yapılan görüşme neticesinde mevcut yönetmelik aynı kalmak suretiyle sınava dahil edilemeyen personeller için düzenlemeye gidilmiştir.

Mevcut yönetmelik üzerinde sınava dahil edilmeyen personeller şu şekildedir;

1-Yardımcı Yapım ve Yayın Elemanlarının, Yapım ve Yayın elamanına,

2 -Yapım ve Yayın Elemanı ve Stüdyo Film Yapım Elemanlarının da, Yapım ve Yayın Görevlisi kadrosuna geçebilmeleri için en geç 15 gün içerisinde görevde yükselme sınavı ilanına çıkılmasına karar verilmiştir.

Bununla beraber yapılan görüşmeden edinilen en önemli izlenim ise tüm bu sınavların kariyer liyakat çerçevesi içerisinde sistematik ve düzenli bir şekilde açılacağını kanaat getirilmiştir.

Birlik Haber-Sen olarak amacımız en kısa süre içerisinde şeffaf ve adaletli bir şekilde tüm personelin menfaatlerini daha ileriye taşımaktır. Birlik Haber-Sen bazı güruhların aksine insanlara umut tacirliği yapmamakta; dün olduğu gibi bugün de kazanım üretmeye devam etmektedir.

Bu süreçte TRT yönetiminin taleplerimizi hızlı ve olumlu bir şekilde kabul etmesi bizler ve TRT personeli için takdire şayandır.

Bu güne kadar bizi yalnız bırakmayan TRT’deki üyelerimize teşekkür ediyor, daha fazla kazanım İçin Tüm TRT çalışanlarını Birlik Haber-Sen çatısı altına bekliyoruz.