TRT ÇALIŞANLARIN TALEPLERİNİ GÖKA’YA İLETTİK

07.01.2016 22:51

TRT ÇALIŞANLARIN TALEPLERİNİ GÖKA’YA İLETTİK

TRT Genel Müdürü Şenol Göka’yı makamında ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar, Cüneyt Özban, Muzaffer Boskurt, TRT çalışanlarının talep ve sıkıntılarını ilettiler.

Genel Başkan Budak, Genel Yetkili Sendika olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada TRT çalışanlarının tüm sıkıntılarını birlikte çözeceklerine inandığına vurgu yaparak şunları söyledi: “Birlik Haber-Sen olarak TRT’de çalışan üyelerimizin sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgileniyoruz. TRT büyük bir kurum. İçerisinde de ulusal ve uluslararası yayın yapan birden çok kanalı barındırıyor. Bu kanalların hepsinde sendikamızın temsilcileri bulunuyor. Temsilcilerimiz çalışanların, özellikle üyelerimizin sıkıntılarını hemen bize iletiyorlar. Bizde Genel Yetkili Sendika olarak, sorunları Sayın Genel Müdürümüzle istişare ediyoruz. Sorunların çözümü konusunda sağolsun Genel Müdürümüzde bizim kadar istekli kendisine bu konuda teşekkür ederiz. Biz sendika olarak elimizden geldiği kadar TRT personelinin, sevinçli günlerinde, üzüntülü günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Biz hizmet kolumuzdaki kamu personelleri için varız ve buradayız.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TRT Genel Müdürü Şenol Göka, ise Birlik Haber-Sen yönetimi ile uyum içinde çalışacaklarını belirterek bundan sonraki süreçte de Birlik Haber-Sen ile bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada el ele vererek çalışanların isteklerini karşılanması noktasında birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Ziyaretin ardından Sendikamız adına Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Müdür Şenol Göka’ya günün anısına kalem hediye etti.