Teşkilat Ziyaretlerimiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor

28.10.2017 12:55

Teşkilat Ziyaretlerimiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç, Muğla, Burdur ve Isparta teşkilatlarımızı ziyaret ederek, hizmet kolumuzdaki kamu görevlilerinin sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

İlk olarak Muğla teşkilatımızı ziyaret eden İnaltekin ve Burgaç, il Başkanımız Adem Cüce ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Hizmet kolumuza bağlı PTT A.Ş. Muğla Başmüdürü Kenan Çınar ve Başmüdür Yardımcısı Serhat Çelikcan’ ı makamlarında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Başmüdürlüğe bağlı birim müdürlüklerini de ziyaret eden Başkanlarımız, daha sonra Muğla genelinde bir takım ziyaretlerde bulunarak, PTT A.Ş. çalışanlarının sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Muğla’daki çalışmalarını tamamlayan Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç, buradan Burdur’a geçtiler. İlk olarak Burdur Başkanımız Alaattin Yettin ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Başkanlarımız, Alaattin Yetkin Başkanımızdan çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Burdur’da hizmet kolunda görevli kamu görevlilerini de ziyaret eden Başkanlarımız buradaki çalışmalarını bitirerek Isparta’ya geçtiler.

Isparta İl Başkanımız Asiye Bardak’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alan Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç, PTT A.Ş. Isparta Başmüdürü Hüseyin Öztürk’ü makamında ziyaret ettiler. Başmüdür Öztürk ile görüş alışverişinde bulunan Başkanlarımız, daha sonra Başmüdürlüğe bağlı birim müdürlüklerini ve PTT A.Ş. Merkez Müdürlüklerini ziyaret ederek çalışanlarla biraraya geldiler.  

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR