TEŞKİLAT ÇALIŞMALARIMIZI GENEL BAŞKAN ÖMER BUDAK ÖNCÜLÜĞÜNDE ARA VERMEDEN SÜRDÜRÜYORUZ

18.11.2015 14:05

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARIMIZI GENEL BAŞKAN ÖMER BUDAK ÖNCÜLÜĞÜNDE ARA VERMEDEN SÜRDÜRÜYORUZ

Çalışmalarını büyük bir hassasiyetle sürdüren Genel Merkez Yönetimi, bu kez Eskişehir PTT A.Ş. Merkez Müdürlüğü’nü ve Başmüdürlüğü’nü ve Odunpazarı ilçesi PTT A.Ş. İşleme ve Dağıtım Merkezi’ni ziyaret etti.

İlk olarak Eskişehir’in Odunpazarı ilçesindeki PTT A.Ş. Posta İşleme ve Dağıtım Merkezi’ni ziyaret eden Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetimi, daha sonra sırasıyla Eskişehir PTT A.Ş. Merkez Müdürlüğü’nü ve Başmüdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ziyaretlerde çalışanlar ile bir araya gelen Genel Merkez Yönetimi, çalışanların sıkıntılarını dinleyerek, tutulun raporlar doğrultusunda gerekeni yapacaklarını bildirdi.

Genel Başkan Ömer Budak, öğlenden sonra Memur-Sen Eskişehir İl Başkanlığı’nda basın açıklaması yaparak, Birlik Haber-Sen’in 26. dönem TBMM’den ve 64. hükümetten beklentilerini dile getirdi. Budak, yaptığı açıklamada iş güvencesinin kendilerinin kırmızı çizgisi olduğunu belirterek “Türkiye’nin en büyük emek hareketi ve yetkili konfederasyonu olarak iş güvencesini sadece kırmızı çizgimiz olarak değil, Büyük Türkiye’nin güvencesi olarak da görüyoruz. Bu kapsamda, sessiz kalmayacağız, iş güvencesine dokundurtmayız.” dedi.

Basın açıklamasından sonra temsilcilerin ve üyelerin katılımıyla toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Genel Başkan Ömer Budak, projeleri hakkında katılımcılara bilgiler vererek, 1 milyon üye hedefine ulaşmak için herkesin büyük bir hassasiyetle ve çabayla çalışması gerektiğini ifade etti.

Genel Başkan Ömer Budak öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcıları Gürbüz İNALTEKİN, Mevlüt BURGAÇ ve Muzaffer BOSKURT da hazır bulundu.