TEŞKİLAT ÇALIŞMALARIMIZ İSTANBUL’DA DEVAM EDİYOR

03.03.2016 20:56

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARIMIZ İSTANBUL’DA DEVAM EDİYOR

Bütün teşkilatlarıyla tam kadro sahaya inen sendikamız bu kez İstanbul Avrupa Yakası 2 ve 15 No'lu şubelerimizi ziyaret ederek teşkilat çalışmalarını sürdürdü. Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç ilk olarak 2 No'lu Şubeyi ziyaret ederek, Şube Başkanımız Mehmet Direkçi ile sendikal konularda görüş alışverişinde bulundular. Daha sonra Fatih, Bayrampaşa ve Topkapı PTT A.Ş. Dağıtım Merkezlerini ziyaret eden İnaltekin, Burgaç, Bekar ve Şube Başkanımız, buralarda çalışanlar ile bir araya gelerek, onları ilgilendiren konular başta olmak üzere, İstanbul özelindeki sorunlar hakkında bilgilendirmeler yaptı. Yönetim Kurulu Üyelerimiz, çalışanların sosyal ve ekonomik haklarının korunması ve iş güvencesi hususunda taviz vermeyeceklerini çalışanlara iletti.

Daha sonra 15 No'lu Şube Başkanımız Cengiz Şişman ile biraraya gelen Gürbüz İnaltekin, Mevlüt Burgaç ve Cengiz Bekar, Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir ve Büyükçekmece PTT A.Ş. Merkez Müdürlüklerini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldiler. Buralarda çalışanların talepleri ve sıkıntıları ile ilgili görüş alışverişinde bulunan İnaltekin, Burgaç ve Bekar, sendikamıza güvenenlerin güvenini boşa çıkarmayarak kazanıma dönüştüreceklerini, her daim mağdurun yanında olacaklarını, çalışanlarımız için adil ve ekonomik olanı savunacaklarını belirttiler.

Gürbüz İnaltekin, Mevlüt Burgaç Cengiz Bekar, teşkilat ziyaretlerinde çalışmalarda, İstanbul Avrupa Yakası 2 No'lu Şube Başkanımız Mehmet Direkçi ve 15 No'lu Şube Başkanımız Cengiz Şişman da eşlik etti.