TEŞKİLAT ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

01.08.2015 20:31

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ile Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, teşkilat çalışması yapmak amacıyla 10.12.2012 tarihinde Mersin Şube Başkanı Basri Sapmaz, Şube Sekreteri Osman Kıllı ile birlikte PTT Mersin Başmüdürünü makamında ziyaret etmişlerdir. Çalışanların sorunları iletilmiş ve çözüm yollarının bulunması istenmiştir. Sonrasında da TRT Çukurova Bölge Müdürlüğü ziyaret edilmiş, Bölge Müdürü ve diğer yetkililere çalışanların sorunları iletilerek çözüm önerileri sunulmuş ve tüm personel ziyaret edilmiştir. Mersin PİM Müdürlüğü, Tarsus PTT Merkez Müdürlüğü ile diğer merkezlerde çalışan personellerle toplantılar yapılmıştır.

 

11.12.2012 ve 12.12.2012 tarihlerinde Adana PTT Başmüdürü Hakkı Altıntaş ziyaret edilerek personellerin sorunları iletilmiştir. Adana Seyhan ve Yüreğir PTT Dağıtım Müdürlüğü'nde toplantılar yapılarak, çalışanlara sendikal faaliyetler hakkında bilgi verilmiş, akşam da İl Temsilciliği ve tüm işyeri temsilcilerinin katıldığı geniş çaplı toplantılar düzenlenerek teşkilat çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Ayrıca Adana'nın diğer merkezleriyle, Ceyhan PTT Merkez Müdürlüğü ziyaret edilerek çalışanların sorunları dinlenmiştir. Osmaniye PTT Başmüdürü Mahmut Akbal makamında ziyaret edilerek çalışanların sorunları aktarılmıştır. Ayrıca Osmaniye PTT Merkez Müdürlüğü çalışanları ile toplantı yapılarak çalışanlara sendikal faaliyetler konusunda geniş çaplı bilgi verilmiştir.

 

13.12.2012 tarihinde İskenderun PTT Merkez Müdürlüğü, Dörtyol, Erzin, Kırıkan, Reyhanlı PTT Merkez Müdürlüğü çalışanlarıyla toplantı yapılarak, çalışanların sorunları yerinde tespit edilmiştir.

 

14.12.2012 tarihinde Antakya PTT Dağıtım Merkezi ve diğer merkezler ziyaret edilmiştir. Hatay PTT Başmüdürü Şükrü Dursun makamında ziyaret edilerek çalışanların sorunları iletilmiştir. Antakya Öğretmenevi'nde kahvaltılı basın toplantısı düzenlenmiş, yazılı ve görsel basın mensuplarının katıldığı toplantıda sendikal çalışmalar hakkında bilgi verilmiştir. 97.3 Süper Show Radyo'da canlı yayına katılan Genel Başkanımız Şinasi Gülcüoğlu, sendikal faaliyetlerin yanı sıra çalışanların problemleri ve çözüm yolları konusunda bilgi vermiştir.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR