Teşkilat Çalışmaları Manisa’da Devam Ediyor

05.04.2018 12:02

Teşkilat Çalışmaları Manisa’da Devam Ediyor

Manisa merkez ve ilçelerini ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti, PTT A.Ş.’de çalışan kamu görevlilerini sahada ziyaret ettiler. Çalışanlardan ve üyelerden gelen soruları yanıtlayarak talepleri kayıt altına alan Başkanlarımız, kaydedilen notların gereken birimlere ileteceğinin sözünü verdiler. Sendika çalışmaları hakkında bilgiler veren heyet, Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak her zaman kamu çalışanlarının yanında yer aldıklarını vurguladılar.

Çalışmalarında; Manisa Başmüdürü ve Merkez Müdürlerini makamlarında ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti, çalışanlardan gelen talep ve önerileri ilettiler. Sendika olarak Birlik Haber-Sen’in misyonu hakkında aktarımlarda bulunan Yönetim Kurulu Üyeleri, yakın dönemde gerçekleşen KPDK sürecinde çalışanlar için önem arz eden ve iletilen talepler hakkında bilgiler verdiler. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Başmüdür ve Merkez Müdürleri, Başkanlarımıza ve Genel Merkeze çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretlerinde ayrıca Manisa Şube Başkanı Temel Çildaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek toplantı yapan Başkanlarımız, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar ve istişarelerde bulundular.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR