Teşkilat Çalışmaları Genel Başkan Budak Öncülüğünde Devam Ediyor

06.04.2018 12:39

Teşkilat Çalışmaları Genel Başkan Budak Öncülüğünde Devam Ediyor

Ara vermeden teşkilat çalışmalarına devam eden Başkanlarımız, Karadeniz Bölgesi ziyaretlerine Giresun ziyareti ile devam etti. Merkezde Başmüdürlük ve PTT A.Ş. Merkezleri olmak üzere, PTT A.Ş. Dağıtım Merkezlerini ve personellerini çalışma ortamlarında ziyaret eden Genel Merkez Yönetimi, çalışanlardan gelen talep ve önerileri dinleme fırsatı buldular. Birlik Haber-Sen olarak misyon ve yapılan çalışmalar konusunda aktarımlarda bulunan Genel Başkan Budak, sendika olarak sadece üyelerine değil hizmet kolundaki tüm çalışanlara kapılarının açık olduğunun altını çizdi.

Teşkilat çalışmasında ayrıca Giresun PTT A.Ş. Başmüdürü Osman Tekin ve Merkez Müdürü İbrahim Bahar’ı makamlarında ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti, gelen talep ve öneriler konusunda fikir alışverişinde bulundular. Müdürlere Birlik Haber-Sen hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, sendika faaliyetlerinin hizmet kolundaki kamu çalışanları açısından önemine değindi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başmüdür ve Merkez Müdürü, Genel Merkez Yönetimine çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretlerin ardından gün sonunda Giresun İl Başkanı Tuğba Temüroğlu başta olmak üzere Trabzon İl Başkanı Yavuz Güney ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Genel Merkez Yönetimi, temsilcilerden çalışmalar hakkında bilgiler aldılar ve istişarelerde bulundular.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR