Teşkilat Çalışmaları Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da Devam Ediyor

21.04.2018 12:55

Teşkilat Çalışmaları Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da Devam Ediyor

Çalışmalarda; Malatya, Van, Şırnak ve Mardin başta olmak üzere Cizre, Eruh, Silopi ve Nusaybin’i ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti, PTT A.Ş. çalışanları ile buluştular. Sendika çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Vekili İnaltekin, personellerden gelen soruları yanıtladı. PTT A.Ş. yönetimi ile Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen olarak gerçekleşecek Kurum İdari Kurulu toplantısında konuşulacak maddeler hakkında aktarımlarda bulunan İnaltekin, çalışanlardan gelen talepleri dinledi ve gelen konular üzerine çalışmalar yapılacağının altını çizdi.

Gidilen illerin; Başmüdürler ve Merkez Müdürlerini makamlarında ziyarete eden Birlik Haber-Sen yönetimi, çalışanlardan gelen talepleri iletti. Sendika çalışmalarından ve verilen mücadeleler üzerinde duran heyet, Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen’in kamu çalışanları için önemini vurguladı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başmüdürler ve Merkez Müdürleri, Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar dilediler.

Ayrıca çalışmalar kapsamında; Van İl Başkanı Şaban Hazan, Malatya İl Başkanı Kadir Kaya, Mardin İl Başkanı M. Salih Yeşilmen, Şırnak İl Başkanı Orhan Zeyrek, Yönetim Kurulu Üyeleri ve işyeri temsilcileri ile toplantılar yapan Genel Merkez Yönetimi, çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve istişarelerde bulundu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR