Şube Başkanımız Derim Üyelerimizin Taleplerini Genel Başkanımıza İletti

02.12.2016 12:15

Şube Başkanımız Derim Üyelerimizin Taleplerini Genel Başkanımıza İletti

Genel Merkezimizi ziyaret eden İstanbul Anadolu Yakası 3 Nolu Şube Başkanımız Halil İbrahim Derim, Genel Merkezimizi ziyaret ederek, Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar, Cüneyt Özban ve Muzaffer Boskurt ile görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkanımız Ömer Budak, Şube ve Başkanlarımızın taleplerinin ve çalışmalarının kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, İstanbul Anadolu Yakası 3 Nolu Şube Başkanımız Halil İbrahim Derim’ in kendisine sunduğu raporu ayrıntılı bir şekilde inceleyeceğini ve gerekli çalışmaya yapacağını kaydetti.

İstanbul Anadolu Yakası çalışanlarının sıkıntı ve taleplerini ayrıntılı bir rapor halinde PTT A.Ş. Genel Müdürlüğüne iletilmesi için Genel Başkanımız Ömer Budak’a veren Şube Başkanımız Halil İbrahim Derim, KİK raporu hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

PTT A.Ş.’ deki Kurumdaki Tekniker personelin ücret düzeylerinin değiştirilmesi konusunda Genel Başkanımız Budak ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle görüş alışverişinde bulunan Derim, İHS yönetmeliğindeki özellikle 99. maddenin kaldırılması hususunda çalışma yapılıp gerekli adımların atılması için çalışma yapılması talebinde bulundu.

Ziyaretin sonunda İstanbul Anadolu Yakası 3 Nolu Şube Başkanımız Halil İbrahim Derim, hazırladığı raporu Genel Başkanımız Ömer Budak’a sundu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR