SENDİKAMIZDAN, MECLİS İDARE AMİRİ GÜNDOĞDU’YA ZİYARET

08.02.2016 15:10

SENDİKAMIZDAN, MECLİS İDARE AMİRİ GÜNDOĞDU’YA ZİYARET

Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet, Ahmet Gündoğdu’ yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

Gündoğdu’nun sıcak ve samimi karşılanmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkanımız Ömer Budak, Memur-Sen’in Onursal Genel Başkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Ahmet Gündoğdu’nun sendikal tecrübelerinin kendiler için çok önemli olduğunu belirterek, sendikal konular başta olmak üzere bir çok konuda görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Memur-Sen’in ve Birlik Haber-Sen’in dünya mazlumlarına sahip çıkma konusunda her zaman sözcülük yaptığını söyleyen Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Ahmet Gündoğdu ise, Memur-Sen’in erdemli sendikacılık anlayışıyla, kamu görevlilerinin sorunlarının çözümüne paydaş olarak, yeni kazanımlar elde etmeyi sürdüreceğini belirtti.

Hükümetin ve Ak Parti’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Ahmet Gündoğdu, yeniden Büyük Türkiye yolculuğu için mücadelenin sürdüğünü vurgulayarak, Birlik Haber-Sen ailesinin bu süreçte daha fazla görev üstlenmesi gerektiğini söyledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR