SENDİKAMIZDAN BOZGEYİK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

06.04.2016 14:40

SENDİKAMIZDAN BOZGEYİK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar, Ahmet Karagöz ve Muzaffer Boskurt, PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne atanan Kenan Bozgeyik’i makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını anlatan Genel Başkan Ömer Budak PTT A.Ş., TRT, RTÜK, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun kendi hizmet kollarında olduğunu belirterek, Birlik Haber-Sen’in Haberleşme Hizmet Kolunda genel yetkili sendika olduğunu söyledi. Budak, “Birlik Haber-Sen olarak PTT A.Ş.’de çalışan üyelerimizin sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgileniyoruz. PTT A.Ş. büyük bir kurum. Bünyesinde çok sayıda çalışanı barındırıyor. Ülkemizin en ücra köşelerine kadar PTT A.Ş’nin şubeleri, müdürlükleri ve çalışanları var. Bizim de bu şube ve müdürlüklerde sendikamızın temsilcileri bulunuyor. Temsilcilerimiz aracılığıyla sendika olarak kurum personeliyle iç içeyiz. Onların sevinçli günlerinde, üzüntülü günlerinde elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyoruz” dedi.

PTT A.Ş.’nin ülkemizin en köklü, en güzide kurumlarından biri olduğunu dile getiren Budak, Bozgeyik’e yeni görevinde başarılar dileyerek, PTT A.Ş. çalışanlarının çıkarları için el ele vererek çalışmaları gerektiğini belirtti. Genel Başkan Budak, Bozgeyik’e PTT A.Ş.’de yaşanan personel eksikliği ve iş yoğunluğu, taşeron olarak çalışanların kadro pozisyonları, kurumda yaşanan ileriye dönük belirsizlikten kaynaklanan sıkıntıları aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Kenan Bozgeyik ise çalışanların çıkar ve menfaatleri için her türlü çalışmayı yapacağını belirtti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR