Şehitlerimizin Ruhları İçin Kur’an-ı Kerim Okuttuk

04.01.2017 19:08

Şehitlerimizin Ruhları İçin Kur’an-ı Kerim Okuttuk

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunda düzenlediğimiz programa Genel Başkanımız Ömer Budak, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurum Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Karagöz, Muzaffer Boskurt, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Kurul Üyeleri Celalettin Dinçer, Figen Kılıç katıldı.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Temsilcimiz Neşet Decdeli' nin, organizasyonu ile şehitlerimizin ruhları için bu gün öğle namazından önce kurum mescidinde Kur'an-ı Kerim okutularak dualar edildi.

Dualardan sonra kılınan öğle namazının ardından şehitlerimizin ruhlarının hayrı için yemek verildi. Yemek Programına Genel Başkanımız Ömer Budak, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurum Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan katıldılar.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Genel Başkanımız Ömer Budak, Şehitlik makamının peygamberlik makamından sonra geldiğini hatırlatarak, milletimizin ve ülkemizin birliği için şahadet şerbeti içen bütün şehitleri rahmet ve minnetle anacaklarını söyledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR