SAMSUN DA ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

01.08.2015 20:31

SAMSUN DA ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

Birlik Haber-Sen Samsun şube yönetimi anneler günü münasebetiyle il merkezlerinde kutlamalarda bulundu.

 

İl Başkanı Mustafa Yılmaz yönetim kurulu adına yaptığı konuşmada "  İlk önce ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik olarak düzenlenen Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki menfur saldırıyı sendikamız olarak kınıyor, ölenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Kurumumuzda zor şartlar altında görevlerini ifa eden tüm annelerin anneler gününü kutlar, her annenin ömürleri boyunca huzur ve sağlık dolu yaşamlar sürdürmelerini Birlik – Haber Sen Sendikası olarak temenni ediyoruz.

 

173 yıllık ulu bir çınar olan PTT’nin geçtiğimiz hafta içinde TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen kanun ile A.Ş. (Anonim Şirketi) olması hasebiyle tüm teşkilat çalışanlarının bir tedirginlik yaşamakta olduğu bizler tarafından görülmüş olup; dileğimiz odur ki, yeni kanun çerçevesinde hazırlanacak yönetmeliklerin çalışanların tedirginliklerine son  verip onların yaşam standartlarına yakışır şekilde olmasıdır.

 

Bu beklenti ve temennilerimizle, bir kere daha Anneler Günü’nde Reyhanlı’daki saldırıda anneleri ağlatanları şiddetle kınıyor, başta idaremiz çalışanı anneler olmak üzere, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm annelerin Anneler Gününü kutluyoruz.          

 

Annelerin hiçbir zaman ağlamaması dilek ve temennilerimizle, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz." şeklinde konuştu.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR