Sağlık-Sen Kadın Komisyonu’ ndan Sendikamıza Ziyaret

28.02.2018 16:18

Sağlık-Sen Kadın Komisyonu’ ndan Sendikamıza Ziyaret

Sağlık-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Burcu Gülcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, sendikamızı ziyaret ederek, Genel Başkanımız Ömer Budak ve Kadın Komisyonu Başkanımız Fatma Safiye Yelken ile görüş alışverişinde bulundular. Kadın Komisyonu Başkanımız Fatma Safiye Yelken’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Genel Başkanımız Ömer Budak’ın makamında gerçekleşen ziyarette, karşılıklı iyi niyet temennilerinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Genel Başkanımız Ömer Budak, “Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak, inancımız ve medeniyetimizin gereği kadınların bizler için ayrı bir yeri var. Bunun içinde biz elimizden gelen desteği ve katkıyı sunmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Sıcak ve samimi karşılamasından dolayı Genel Başkanımız Ömer Budak’a teşekkür eden Sağlık-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Burcu Gülcan, Birlik Haber-Sen’in, yüklendiği vizyonun çok önemli olduğunu belirterek, Genel Başkanımız Ömer Budak, nezdinde Genel Merkez Yönetim Kurulumuza teşekkür ederek çalışmaların da başarılar dilediler.

Birlik Haber-Sen’in kadına ve çalışan kadınlara verdiği desteği desteğin taktire şayan olduğunu belirten Burcu Gülcan, Sendikamızın Kadın Komisyonu Başkanlığına atanan Fatma Safiye Yelken’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek; çalışmalarında başarılar diledi.