PTT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELİNDİ

01.08.2015 20:31

PTT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELİNDİ

 

Birlik Haber Sen Genel Başkanı Sayın Şinasi GÜLCÜOĞLU ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, PTT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman TURAL, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Müdür Yardımcıları Sayın Yusuf TOPRAK ve Sayın Özay ATBAŞ, Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ali İhsan KARACA ve Ankara PTT Başmüdürü Sayın Mehmet GÜÇLÜ ile bir araya geldi.

 

Birlik Haber Sen Genel Başkanı Sayın Şinasi GÜLCÜOĞLU; PTT Genel Müdürlüğü bünyesinde geçmişten gelen bazı problemlerin olduğunu bu problemlerinde karşılıklı diyalog yolu ile çözülmesi için Birlik Haber Sen olarak üzerimize düşen her türlü çalışmayı yapmak istediklerini iletti.

 

PTT Genel Müdürü Sayın Osman TURAL ise göreve başladıklarında personel sayısının 31.000 kişi olduğunu bu gün ise 38.000 – 39.000 kişi seviyelerine çıktığını ve personel almaya devam ettiklerini 7 -8 bin kişiye istihdam sağladıklarını ve istihdam sağlamaya da devam edeceklerini ifade eden TURAL sorunların çözülmesi için önlerinde bürokratik engellerin olduğunu bu problemlerin çözümü için PTT’ nin A.Ş. olması gerektiğini ve PTT A.Ş. olduktan sonra birçok problemin çözüleceğini  belirtti.

 

Birlik Haber Sen Genel Başkanı GÜLCÜOĞLU’ nun A.Ş. olmanın ileride özelleşmeyi getireceği kaygısını belirtilmesi üzerine A.Ş. olmanın özelleştirme ile ilgisi olmadığını bu yönde bir tereddüt yaşanmaması gerektiğini belirtti.

 

Oldukça samimi bir ortamda geçen yemekte PTT Genel Müdürü Osman TURAL kendilerinin her zaman diyaloga ve iletişime açık olduklarını personel üzerinde bir baskı var ise bu baskıyı kuranlar ile ilgili kendilerini bilgilendirmemiz isteğinde bulundu.

 

Değerli PTT çalışanı dostlar yaşadığınız her türlü problemin çözümü için İl Başkanlarımız aracılığı ile sendikamıza ulaştığınız takdirde çözüm için her türlü fedakarlığı yapacağımızı bilmenizi ister saygılar sunarız.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR