PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ali İhsan Karaca’dan Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

04.12.2020 15:58

PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ali İhsan Karaca’dan Birlik Haber-Sen’e Ziyaret

PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ali İhsan Karaca, Birlik Haber-Sen Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Evren Akpınar ve Recep Dağtekin ile görüştü. Ziyaret sırasında ülke gündeminden PTT A.Ş.’de görev yapan kamu çalışanlarına kadar bir çok konu değerlendirildi.

Ziyaretleri sırasında Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ali İhsan Karaca, Basın, yayın ve iletişim hizmet kolunda Genel Yetkili Sendika olarak önemli hizmetler verildiğinin de altını çizdi. Birlik Haber-Sen’in sendika olarak ülkemizin çalışma hayatında önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Karaca, yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Genel Yetkili Sendika olarak Birlik Haber-Sen’in PTT A.Ş. çalışanları adına yaptığı çalışmalardan bahseden Genel Başkan Ömer Budak, hizmet kolunda görev almakta olan her bir kamu çalışanı için umutla ve gururla çalıştıklarının altını çizdi. Görüşme sırasında hizmet kolu çalışanlarından gelen talepler, çalışanların beklentileri, Biriktirme ve Yardım Sandığında yürütülen faaliyetler ve diğer ortak çalışma alanlarıyla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ali İhsan Karaca’ya nazik ziyaretleri için teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR