PTT A.Ş 2017 Yılı 2. Dönem KİK Toplantısı Yapıldı

08.11.2017 18:48

PTT A.Ş 2017 Yılı 2. Dönem KİK Toplantısı Yapıldı

Toplantı, 4688 sayılı “Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu” nun “Kurum İdari Kurulları” başlıklı 22. maddesi gereğince oluşturulan Kurum İdari Kurulu’nun (KİK) Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi yetkililerinin PTT A.Ş Genel Müdürlüğü’ nde katılımıyla gerçekleşti.

Birlik Haber-Sen adına toplantıya Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Ahmet Karagöz, Cüneyt Özban ve Ankara PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü 17 Nolu Şube Başkanı Evren Akpınar katılırken, PTT A.Ş adına Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut ve şirketin tüm Daire Başkanları katıldı.

PTT A.Ş. çalışanlarının sıkıntı ve taleplerini rapor haline getiren Sendikamız, Genel Başkanımız Ömer Budak’ ın Başkanlığında, PTT A.Ş. yetkililerine sunularak çözümü konusunda talepte bulunuldu.

Taleplerimize ilişkin cevaplar PTT A.Ş. Yönetim Kurulunca görüşülüp sendikamıza iletildikten sonra ilan edilecektir.

Kurum İdari Kurul toplantısının tüm sonuçları başta üyelerimiz olmak üzere tüm PTT A.Ş. çalışanları adına hayırlara vesile olmasını diler; taleplerimizin kabul edilmesi için her tür kanuni ve demokratik hakkımızı kullanacağımızın bilinmesini ister, başta üyelerimiz olmak üzere tüm PTT A.Ş. çalışanlarına saygılarımızı sunarız.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR