MEMUR-SEN’DEN YÜKSEK LİSANS FIRSATI

16.09.2015 15:39

MEMUR-SEN’DEN YÜKSEK LİSANS FIRSATI

Üç yıl önce kurulan Memur-Sen Akademi ile bugüne kadar 3 bin 500’den fazla üyesine yüksek lisans, binlerce üyesine ise farklı alanlarda eğitim hizmeti sunan Memur-Sen, danışmanlık hizmeti için Sınav Akademi ile anlaşma imzalamıştı. Bu anlaşma ile Memur-Sen Akademi’yi daha da güçlendiren Memur-Sen, yeni dönem için yüksek lisans fırsatları için Okan Üniversitesi ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Yapılan anlaşmaya göre, Memur-Sen üyeleri ile birinci derecede yakınları ve Memur-Sen’in onay verdiği kişiler Okan Üniversitesi’nin sunduğu tüm yüksek lisans programlarından indirimli olarak yararlanacak. Derslerin belli bir kısmı uzaktan eğitim, geri kalanı ise yüz yüze eğitim şeklinde olacak.

2015-2016 Güz Dönemi Yüksek Lisans Başvuruları Başladı

Geçtiğimiz üç yılda Türkiye’nin çeşitli illerinde çok sayıda üniversite ile yapmış olduğu işbirliği neticesinde çok sayıda üyesine yüksek lisans hizmeti sunan Memur-Sen Akademi’de 2015-2016 Güz dönemi kayıtları başladı.

Sınırlı sayıdaki kontenjanlar ve detaylar için http://www.sinavakademi.com.tr/memursen.aspx linkini inceleyebilirsiniz. Linkteki başvuru formunu doldurmanız halinde eğitim koordinatörleri sizleri arayarak daha detaylı bilgi verecektir.