MEMUR-SEN'DEN BAŞBAKAN YILDIRIM'A KİLİS RAPORU

20.06.2016 11:16

MEMUR-SEN'DEN BAŞBAKAN YILDIRIM'A KİLİS RAPORU

Geçtiğimiz ay Kilis’e giden Memur-Sen heyeti çok kapsamlı bir “Kilis Raporu” hazırladı. Hazırlanan raporu Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Başbakan Binali Yıldırım’ı ziyaret ederek takdim etti. Raporu teslim alan Başbakan Yıldırım, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu başkanlığında oluşturulan heyet geçen ay Kilis’e gitmişti. Kilis’te siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcileriyle görüşen heyet, mağdur olan vatandaşlarımızla bir araya gelmiş, sorunlarını yerinde dinlemişti. Heyet esnaf ziyaretleri gerçekleştirmiş, Konteyner Kentlerde incelemelerde bulunmuştu. Kilis incelemelerinin ardından heyet sorun ve çözüm önerilerini raporlaştırmıştı.  Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise, “Kilis Raporu” nu Başbakan Binali Yıldırım’a sundu.

YALÇIN KİLİS’TE

Öte yandan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yarın Kilis’te olacak. Yalçın, Kilis Konteynır Kent'te Suriyeli mültecilerle bir araya gelecek, kent yerleşimcilerine Ramazan kumanyası dağıtacak. Roket düşmesi sonucu yaralanan vatandaşları Kilis Devlet Hastanesi'nde ziyaret edecek olan Yalçın, İHH Lojistik Merkezi'ni de ziyaret edecek. Yalçın ve beraberindeki heyet son olarak, yaralı ve şehit aileleriyle iftarda bir araya gelerek, Kilis ziyaretlerini tamamlayacak.