KÜLTÜR MEMUR-SEN’E TEBRİK ZİYARETİ

01.08.2015 20:31

KÜLTÜR MEMUR-SEN’E TEBRİK ZİYARETİ

 

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, 4.Olağan Genel Kurul'da Kültür Memur-Sen Genel Başkanı seçilen Mecit Erdoğan’ı ziyaret etti. Kültür Memur-Sen Genel Merkezi’nde 26.12.2012 günü yapılan görüşmeye, Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Gürbüz İnaltekin, Ömer Budak, Mevlüt Burgaç ve Mehmet Cemal Çivi katıldı.

 

Mecit Erdoğan ve yeni yönetim kurulunu kutlayan Gülcüoğlu, Kültür Memur-Sen’in en kısa sürede hizmet kolunda yetkiye ulaşacaklarına inandıklarını, yeni yönetime her zaman çalışmalarında yardımcı ve destek o olacaklarını ifade ederek başarılar diledi.

 

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdiği konuşmasında hizmet kolunda genel yetkiyi alarak Kültür Memur-Sen’i taçlandırmak için çalışacaklarını, bu nedenle yeni yönetim kuruluna önemli bir sorumluluk yüklendiğini ifade ederek yıllardır ihmal edilmiş kültür sanat hizmet kolu çalışanlarının sorunlarını ve sıkıntılarını çözmek için yoğun bir çalışma yürüteceklerini ifade etti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR