Karabük Birlik Haber-Sen’den “Birlik ve İstişare” Toplantısı

01.08.2015 20:31

Karabük Birlik Haber-Sen’den “Birlik ve İstişare” Toplantısı

 Birlik Haber-Sen Karabük İl Başkanlığı tarafından “Birlik ve İstişare Toplantısı” düzenlendi.

Safranbolu Çevrik Köprü tesislerinde yapılan kahvaltılı toplantıya Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Başkanı Ahmet Karagöz, Ak Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, Karabük Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mustafa Cünük, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Memur-Sen İl Başkanı, Memur-Sen’e balı hizmet kollarının Şube Başkanları, PTT çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan Birlik Haber-Sen Karabük İl Başkanı Ahmet Karagöz, PTT’de yaşanan personel sıkıntılarına değinerek şunları söyledi: “Söz konusu sorunların çözüm noktasında sendikamızca sıkıntıları PTT Genel Müdürlüğüne aktardık. Birlik Haber-Sen olarak sıkıntıların giderilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah sıkıntıları çözeceğiz.”

Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan ise   PTT çalışanların sıkıntıların bildiğini belirterek bu sıkıntılara yönelik hükümet olarak çalışmalar başlattıklarını söyledi. Ceylan Birlik Haber-Sen’in PTT çalışanlarının sıkıntılarının giderilmesi için sürekli teyakkuzda olduğunu belirtti. Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Ceylan, belediye başkanı seçildiği zamanda iş birliği içinde bulunmak istediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından toplantıya katılan PTT çalışanları yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek sıkıntıları üzerine çözüm üretilmesini istediler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR