İstanbul Teşkilatı İstişare ve Bilgilendirme Toplantısında Bir Araya Geldi

10.09.2018 16:36

İstanbul Teşkilatı İstişare ve Bilgilendirme Toplantısında Bir Araya Geldi

Birlik Haber-Sen İstanbul Avrupa Yakası 15 Nolu Şubenin düzenlediği programa; Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel başkan Yardımcıları Cengiz Bekar ve Muzaffer Boskurt’un yanı sıra yakın bölgelerin Şube Başkanları, İl başkanları ve çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesi katıldı.

Açılış konuşması yapan İstanbul Avrupa Yakası 15 Nolu Şube Başkanı Cengiz Şişman davetlilere katılımlıları için teşekkür etti. Çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Cengiz Şişman, Birlik Haber-Sen çatısı altındaki görevi ve çalışmalarını, gururla ve mutlulukla sürdürdüğünü belirtti.

Programda konuşan Genel Başkan Ömer Budak, Genel Yetkili Sendika olarak, Toplu Sözleşmede, Kamu Personeli Danışma Kurulunda ve Kurum İdari Kurulunda elde ettikleri kazanımlar hakkında bilgi verdi.

Birlik Haber-Sen’in kurulduğu gün kuşandığı değerler ve hizmet sendikacılığı vizyonuyla, adil bir düzen ve daha yaşanılabilir bir dünya için yola çıktıklarını belirten Genel Başkan Ömer Budak, “Bizim varlık sebebimiz bu davada olmak, zaferimiz ise bu davada ölmektir. Yolumuz uzun olabilir. Bu yolda birçok engellerle karşı karşıya kalabiliriz. Ancak, yolumuzun uzunluğu, davamıza olan inancımızı artırır. Ne mutlu bu Hak davada canla başla koşanlara. Ne mutlu sizlere ve ne mutlu bizlere” dedi.

Üyelerle programın ardından bir araya gelen Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, davetlilerle sohbet ederek zaman geçirme imkanı da buldular.

Birlik Haber-Sen Başkanları Kocaeli’nde Buluştu

İstanbul programının ardından Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Kocaeli’ni ziyaret ederek Kocaeli’nde Şube Başkanları ve İl Başkanları ile bir araya geldiler.

Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Bekar ve Muzaffer Boskurt, Kocaeli Şube Başkanı Tacettin Mazlum, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Halil İbrahim Derim, Ankara 17 Nolu Şube Başkanı Evren Akpınar, Sakarya İl Başkanı İhsan Yılmaz, Bolu İl Başkanı Ayhan Akça, Düzce İl Başkanı Hasan Boz, Yalova İl Başkanı Ahmet Esen, Kocaeli Karamürsel Merkez Müdürü Yılmaz Tank ile bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Çay sohbetinde gerçekleşen toplantının ardından aile fotoğrafı çekildi.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR