İSTANBUL DA TEŞKİLAT ÇALIŞMASI

01.08.2015 20:31

İSTANBUL DA TEŞKİLAT ÇALIŞMASI

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Cemal Çivi İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında çeşitli ziyaretlerde bulundu.

 

Yapılan ziyaretler de İstanbul Anadolu yakası 3 Nolu Şube iş yeri temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri ile yemekli toplantı düzenlendi. Daha sonra Anadolu yakası PTT Başmüdürlüğü, 150.Yıl Posta Dağıtım Müdürlüğü, Tuzla PTT Bank ve Dağıtım Müdürlüğü, Kadıköy Posta Dağıtım Merkez Müdürlüklerinde ziyaretlerde bulunuldu. PTT çalışanları ile bir araya gelerek çalışanların sorun ve problemleri dinlendi.

 

Ayrıca Genel Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Avrupa Yakasında Kıraç Posta Dağıtım Müdürlüğünde kahvaltı da bir araya gelip, Şişli Kâğıthane, Beşiktaş Posta Dağıtım Müdürlükleri ve Posta Dağıtım Merkez Müdürlüklerini ziyaret ederek buradaki çalışanların da sorun ve problemlerini dinlediler.

 

Gülcüoğlu İstanbul’daki ziyaretlerinden sonra çalışanların sorun ve problemlerinin çözümü için Genel Müdürlük düzeyinde görüşmelerde bulundu. Gülcüoğlu yaptığı açıklamada “ PTT’nin yeni bir süreç içerisinde olduğunu karşılaşılan sıkıntı ve problemlerin çözümü için sendika olarak elimizden gelen her şeyi yapacaklarını” belirtti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR