İNALTEKİN’DEN BOLU, SAKARYA, DÜZCE VE KOCAELİ TEŞKİLATLARIMIZA ZİYARET

16.05.2016 16:08

İNALTEKİN’DEN BOLU, SAKARYA, DÜZCE VE KOCAELİ TEŞKİLATLARIMIZA ZİYARET

Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin Bolu, Sakarya, Düzce ve Kocaeli teşkilatlarımızı ziyaret ederek hizmet kolumuzdaki kamu görevlileriyle bir araya geldiler.

Genel Başkan Vekilimiz İnaltekin, ilk olarak Bolu teşkilatımızı ziyaret ederek İl Başkanımız Ayhan Akça ve yönetiminden çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Bolu PTT A.Ş. Başmüdürlüğünü ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan İnaltekin, daha sonra PTT A.Ş. çalışanlarını ziyaret ederek çalışanlara Konfederasyonumuz ve sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Bolu ziyaretlerinin ardından Sakarya’ya geçen Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Sakarya İl Başkanımız İhsan Yılmaz ve yönetimi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Sakarya PTT A.Ş. Başmüdürü ve çalışanlarıyla bir araya gelen İnaltekin burada kazanımlarımız hakkında bilgiler verdi.

Sakarya’daki ziyaretlerini tamamlayan İnaltekin, buradan Düzce’ye geçerek Düzce İl Başkanımız Mustafa Çodur ve Yönetimini ziyaret etti. Ziyarette İl Başkanımız Mustafa Çodur ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle istişarelerde bulunan İnaltekin, daha sonra Düzce PTT A.Ş. Başmüdürlüğünü ziyaret ederek çalışanlarla görüş alışverişinde bulundular.

Buradaki çalışmalarının ardından Kocaeli’ne geçen İnaltekin, İl Başkanımız Tacettin Mazlum ve yönetimini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar. İnaltekin  daha sonra Kocaeli genelinde bulunan PTT A.Ş. çalışanlarını ziyaret ederek, çalışanlara Genel Yetkili Sendika olarak elde ettiğimiz kazanımlar hakkında bilgi verdiler.

Ziyaretlerde Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin’e Kocaeli İl Başkanımız Tacettin Mazlum ve yönetiminden Savaş Peker de eşlik etti.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR