İnaltekin ve Burgaç Antalya’yı Ziyaret Etti

01.04.2021 11:09

İnaltekin ve Burgaç Antalya’yı Ziyaret Etti

Teşkilat çalışmalarına aralıksız devam eden Birlik Haber-Sen Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç programlarına Antalya’da devam etti. Antalya’da teşkilat üyeleri ve hizmet kolu çalışanları ile bir araya gelen heyet, kamu çalışanlarının güncel sorunlarını ve beklentilerini değerlendirdiler.

Antalya’da Şube Başkanı Mithat Karaca ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Antalya’da kamu çalışanlarının yaşadığı sorun ve sıkıntıları değerlendiren heyet, çözümü konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretler sırasında Birlik Haber-Sen heyeti, Antalya PTT Başmüdürlüğü, ihtisas birimleri, Çarşı Merkez, Kemer Merkez, Posta İşleme Merkezi, Akdeniz PDM, Lara PDM, Güllük Merkez, Kızıltoprak, Alanya Merkez, Manavgat Merkez, Serik Merkez, Kepez PDM, Yeşilırmak Merkez ve Mahmutlar Merkez Müdürlüklerini ziyaret ettiler. PTT A.Ş. çalışanlarının sorun ve sıkıntıları dinleyen Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, gelene talepleri ve beklentileri dinlediler.