İNALTEKİN VE BEKAR’ DAN TEŞKİLATLARIMIZA ZİYARET

05.04.2016 15:51

İNALTEKİN VE BEKAR’ DAN TEŞKİLATLARIMIZA ZİYARET

Genel Başkan Vekilimiz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Bekar, ilk olarak Bolu teşkilatımızı ziyaret ederek İl Başkanımız Ayhan Akça ve yönetiminden çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Bolu PTT A.Ş. Başmüdürlüğü çalışanlarını ve Bolu genelinde bulunan PTT A.Ş. çalışanlarını ziyaret eden Gürbüz İnaltekin ve Cengiz Bekar, çalışanlara Konfederasyonumuz ve sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Bolu ziyaretlerinin ardından Düzce’ye gecen Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar, Düzce PTT A.Ş. Başmüdürü ve çalışanlarıyla bir araya geldiler. İnaltekin ve Bakar, daha sonra Düzce Merkezindeki ve ilçelerindeki PTT A.Ş. çalışanlarını ziyaret ederek kazanımlarımız hakkında bilgi verdiler.

Düzce’deki ziyaretlerini tamamlayan İnaltekin ve Bekar, buradan Kocaeli’ne geçerek Kocaeli Şube Başkanımız Tacettin Mazlum ve Yönetimini ziyaret ettiler. Ziyarette Şube Başkanımız Tacettin Mazlum ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle istişarelerde bulunan İnaltekin ve Bekar, daha sonra Kocaeli PTT A.Ş. Başmüdürü Necati Yoldaş’ı ziyaret ederek, istişarelerde bulundular.

Kocaeli’ndeki çalışmalarının ardından İstanbul’a geçen Bekar, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanımız Halil İbrahim Derim’ in düzenlediği temsilciler toplantısına katılarak, merkezlerdeki çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinledi. Bekar, KİK’ te görüşülmesi için İHS’li temsilcilerin taleplerini alarak rapor haline getirdi.

İstanbul Anadolu Yakasındaki çalışmalarını tamamlayan Cengiz Bekar, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ile beraber son alarak Sakarya Teşkilatımızı ziyaret ederek İl Başkanımız İhsan Yılmaz’ı ve yönetimini ziyaret ettiler. İhsan Yılmaz ve İl Yönetiminden çalışmaları hakkında bilgi alan Gürbüz İnaltekin ve Cengiz Bekar, Sakarya Başmüdürünü, Başmüdürlük çalışanlarını ve Karasu ilçesindeki PTT A.Ş. çalışanlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundular.