İnaltekin, Kars’ta Memur-Sen’in İftar Programına Katıldı

07.06.2018 18:21

İnaltekin, Kars’ta Memur-Sen’in İftar Programına Katıldı

Memur-Sen Kars İl Başkanlığının düzenlediği iftar programı Birlik Haber-Sen Genel Başkan Gürbüz İnaltekin’in yanı sıra; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Memur-Sen Kars İl Temsilcisi Ebubekir Keleş Ak Parti Kars Milletvekili Adayı Yunus Kılıç,  birçok STK temsilcisi ve çok sayıda misafirin katılımı ile gerçekleştirildi.

Yaklaşan Seçim dönemini değerlendiren Bakan Arslan, çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kars halkından beklentilerini aktaran Ahmet Arslan, hemşerileri ile birliktelik mesajları verdi. Yapılan anketler çerçevesinde öngörülerde bulunan Arslan, Ak Parti için sürecin güzel işlediğini söyledi. Daha yapacak çok hizmetler olduğunu ifade eden Bakan, seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını diledi.

Birlik Haber-Sen Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin yaptığı selamlama konuşmasında katılımcılara bu özel günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Birlik Haber-Sen olarak 17.000, Memur-Sen olarak 1 milyonu aşkın üyeye sahip olmanın gurunu yaşadıklarını ifade eden İnaltekin, Türkiye’nin en büyük emek örgütü olduklarını söyledi. Yaklaşan seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İnaltekin, 16 Nisan Referandumunda büyük emek ve katkı verdikleri Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemin, 24 Haziran seçimleri ile perçinleneceğini vurguladı.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR