Gülcüoğlun’dan Sendikamıza Ziyaret

10.11.2017 12:11

Gülcüoğlun’dan Sendikamıza Ziyaret

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkanımız Ömer Budak, eski Genel Başkan Şinasi Gülcüoğlu’ nun yönetime ve sendikaya büyük katkılarının olduğunu vurgu yaparak, Birlik Haber-Sen’in üye sayısının artmasında Gülcüoğlu’ nun emeğinin olduğunu söyledi.

Budak, “Gülcüoğlu’nu çalışkan ve kararlı biri olarak tanıdık. Çalışkanlığını birlikte mesai yaparken de gördük. Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan için büyük bir kazanç. Bünyan iki yılda olumlu yönde büyük değişim geçirmiş bunu gözlerimizle gördük. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Birlik Haber-Sen’in kendisi için bir yuva olduğunu belirten Şinasi Gülcüoğlu, ise Birlik Haber-Sen’in Basın- Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda büyük başarılara imza attığını söyledi. Birlik Haber-Sen yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Gülcüoğlu, bir süre birlikte yönettikleri sendikanın durmadan yoluna devam etmesinin gurur verici olduğunu ifade ederek, yeni yönetim kurulunun azimli ve gayretli çalışmaları devam ettiğini ve başarıdan başarıya koştuklarını kaydetti.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR