GÜLCÜOĞLUN’DAN BİRLİK HABER-SEN’E ZİYARET

28.04.2016 14:02

GÜLCÜOĞLUN’DAN BİRLİK HABER-SEN’E ZİYARET

Genel Başkanımızın makamında gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Boskurt hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, eski Genel Başkan Şinasi Gülcüoğlu’nun yönetime ve sendikaya büyük katkılarının olduğunu vurgu yaparak, Birlik Haber-Sen’in üye sayısının artmasında Gülcüoğlu’nun emeğinin olduğunu söyledi.

Budak, “Gülcüoğlu’nu çalışkan ve kararlı biri olarak tanıdık. Çalışkanlığını birlikte mesai yaparken de gördük. Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan için büyük bir kazanç. Bünyan iki yılda olumlu yönde büyük değişim geçirmiş bunu gözlerimizle gördük. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Şinasi Gülcüoğlu, ise Birlik Haber-Sen’in “Haberleşme Hizmet Kolunda” büyük başarılara imza attığını söyledi. Birlik Haber-Sen yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Gülcüoğlu, bir süre birlikte yönettikleri sendikanın durmadan yoluna devam etmesinin gurur verici olduğunu ifade ederek, yeni yönetim kurulunun azimli ve gayretli çalışmaları devam ettiğini ve başarıdan başarıya koştuklarını kaydetti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR