Genel Yetkili Sendika Olarak PTT A.Ş. Kıyafet Teknik Şartname Hazırlama Komisyonu’ndayız

30.07.2018 18:28

Genel Yetkili Sendika Olarak PTT A.Ş. Kıyafet Teknik Şartname Hazırlama Komisyonu’ndayız

PTT A.Ş. çalışanı arkadaşlarımızdan gelen şikayetler üzerine uzun süredir dile getirdiğimiz İdari Kurul toplantılarında görüştüğümüz kıyafet sorununa ilişkin Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen olarak duruma dahil oluyoruz.

Gerçekleştirdiğimiz teşkilat çalışmaları sırasında özellikle Dağıtıcı çalışanlar olmak üzere personelden kendilerine verilen kıyafetlerin renginden, kumaş kalitesinden ve kıyafetlerde hızlı şekilde yaşanan bozulmalardan memnun kalmadıkları yine aynı şekilde kullanılan ayakkabıların da çok kısa sürelerde deforme olarak kullanılamaz hale gelmesi sendikamıza iletilen sık şikayetlerdendi.

Sorun ve şikayetlerin giderilmesine için her zaman personelle iç içe olan Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen olarak personelin görüş, öneri ve taleplerini masaya taşımak istediğimizi ve çalışanların memnuniyetini sağlamak adına daha önceki yıllarda olduğu gibi Kıyafet Teknik Şartname Hazırlama Komisyonu ve Kıyafet Kabul Komisyonuna Yetkili Sendika olarak katılma talebinde bulunmuştuk. Talebimiz PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından uygun görülmüş ve Birlik Haber-Sen Kıyafet Teknik Şartname Hazırlama Komisyonu ve Kıyafet Kabul Komisyonuna dahil edilmiştir.

Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen olarak siz hizmet kolu çalışanlarımız için çalışma hayatındaki sorunların giderilmesi ve iyileştirilmesi yönündeki mücadelemizin ve kazanımlarımızın artarak devam edeceğinin bilinmesini ister; tüm PTT A.Ş. çalışanları ve üyelerimize saygılarımızı sunarız.