GENEL MERKEZİMİZDEN İZMİR TEŞKİLATIMIZA ZİYARET

30.01.2016 14:41

GENEL MERKEZİMİZDEN İZMİR TEŞKİLATIMIZA ZİYARET

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar, Disiplin Kurulu Başkanımız Abdurrahman Tanrıverdi, Manisa Şube Başkanımız Temel Çildaş ve Aydın İl Başkanımız Eşref Güzel, İzmir Şube Başkanımız Selçuk Erdem ve yönetiminin düzenlediği Temsilciler toplantısına katıldılar.

İzmir Hasan Sağlam Öğretmen Evinde düzenlenen toplantıda konuşan Genel başkanımız Budak, Memur-Sen Konfederasyonu’nun ve Birlik Haber-Sen’in yüklendiği vizyonu ve Sivil Toplum Kuruluşu olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Türkiye’nin en büyük memur konfederasyonu olduklarını belirten Budak, Birlik Haber-Sen olarak genel yetkili sendika olduklarını ve toplu sözleşmede, KPDK’da ve KİK’de hizmet kolunda çalışanlar için büyük kazanımlar elde ettiklerini kaydetti.

Hizmet kolumuzdaki çalışanların sorunlarını tek tek çözmek için uğraş verdiklerini belirten Budak, “Göreve geldiğimizden beri gece gündüz demeden sorunları çözümü için uğraş veriyoruz. Sizlerin desteği ve bizlerin azmiyle inşallah bütün sıkıntıları çözümü kavuşturacağız” diye konuştu.

Genel Başkanımız Ömer Budak, İzmir Şube Başkanımız Selçuk Erdem’e Disiplin Kurulu Başkanımız Abdurrahman Tanrıverdi, Manisa Şube Başkanımız Temel Çildaş ve Aydın İl Başkanımız Eşref Güzel’e sendikamız için yaptıklarından ve sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı teşekkür etti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR