GENEL MERKEZİMİZDEN BALIKESİR TEŞKİLATIMIZA ZİYARET

28.01.2016 15:28

GENEL MERKEZİMİZDEN BALIKESİR TEŞKİLATIMIZA ZİYARET

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar, Balıkesir İl Başkanımız Samed Gazan, eski il Başkanımız Suat Öztürk ve Ramazan Şimşek, Balıkesir PTT A.Ş. Dağıtım Toplama Merkez Müdürlüğü’nü, Balıkesir PTT Merkez Müdürlüğü’nü, Başmüdürlük İhtisas Servisleri’ni ve Balıkesir PTT A.Ş. Başmüdürü Derviş Gökdoğan’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde sendikamızın çalışmalarını anlatan Genel Başkan Ömer Budak, Birlik Haber-Sen olarak yetkili oldukları kurumlardaki çalışanların her zaman yanında olduklarını belirterek, herkesin eşit ve iyi şartlara sahip olabilmesi için çalıştıklarını ifade etti. Budak, “Birlik Haber-Sen teşkilatları hizmeti kendilerine görev bilmiş gönül erleri topluluğudur, siz çalışanların da ailesidir. Bu büyük aileyi hep birlikte daha da büyüteceğiz. Bütün teşkilatlarımızla sahaya indik. Gece gündüz, canla başla çalışıyoruz. 3. Dönem Toplu Sözleşmesi’nde, KİK toplantısında ve KPDK’ da sizlerin desteğiyle büyük kazanımlar elde ettik. Birlik Haber-Sen’e de yakışan budur. Biz üretimlerin sendikasıyız, hizmete talibiz. Üye sayımızı artırarak daha büyük hizmetlere, kazanımlara hep birlikte koşacağız.” şeklinde konuştu.

Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet, PTT A.Ş. Balıkesir Başmüdürü Derviş Gökdoğan’ı makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.