Genel Başkanımız Budak TRT HABER' de 15 Temmuz Gecesini Anlattı

10.10.2017 15:53

Genel Başkanımız Budak TRT HABER' de 15 Temmuz Gecesini Anlattı

Sincan Cezaevi Kampüsünde 15 Temmuz’da TRT Genel Müdürlüğünün FETÖ terör örgütü üyeleri tarafından basılmasıyla ilgili dava başladı. Dava öncesinde Genel Başkanımız Ömer Budak, TRT HABER’ de canlı yayına katılarak 15 Temmuz gecesinde TRT’ye yapılan baskını, TRT’nin FETÖ’ cü teröristler tarafından işgalini ve TRT’nin işgalcilerden kurtarılmasını anlattı.

15 Temmuz gecesi TRT’nin işgal edildiğinin duyulması üzerine; TRT’ye ilk gelenlerden biri olduğunu anımsatan Genel Başkanımız Ömer Budak, “Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak bu davalar başladığı günden itibaren organize bir şekilde buradayız sürekli davaları takip ediyoruz. Ben bu davalara, bütün sivil toplum örgütlerinin Memur-Sen’in sahip çıktığı kadar sahip çıkmalarını istiyorum. Bu davalar önemli davalar. Bu davalar vatan meselesi. Bizler bunun için buradayız. Tabi süreç ilerledikçe kim suçluysa artık cezalandırılacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

15 Temmuz gecesi FETÖCÜLERİN hainliklerini öğrendikleri an Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile irtibata geçtikleri ve Ali Yalçın’ın TRT’yi çapulculardan kurtarın demesi üzerine TRT’ye gittiklerini belirten Genel Başkanımız Budak, “TRT’ye gitmek için yola çıktığımız andan TRT’ye varana kadar yaklaşık 50. 000 SMS ile bütün üyelerimizi alanlara davet ettik. TRT’ye ilk girenlerden biri olduk. Orada ilk anlarda yaşanan birçok olaya da şahit olduk. Halkı yönlendirdik. Bundan önceki darbelerde de ilk TRT’den darbelerini duyurmaya çalıştılar. TRT’yi, halkın kanalını kullanarak kendi amaçlarına ulaşmaya çalıştılar. Orada halk bunlara gereken cevabı verdi. Şimdi de işte bu günde bu çapulcuların cezalarının kesilme günüdür. Artık hukuk konuşacak” şeklinde konuştu.

Programın sonunda Genel Başkanımız Ömer Budak, TRT Genel Müdür Yardımcıları Erkan Durdu ve Fethi Fahri Kaya ile birlikte TRT Genel Müdürlüğü’nün 15 Temmuzla ilgili düzenledikleri basın açıklamasına katıldı.

GENEL BAŞKANIMIZIN CANLI YAYIN PROGRAMI:

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR