Genel Başkanımız Budak Çsgb Bakan Yardımcısı Yeğin'i Ziyaret Etti

12.12.2017 16:55

Genel Başkanımız Budak Çsgb Bakan Yardımcısı Yeğin'i Ziyaret Etti

Genel Başkanımız Ömer Budak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin’i makamında ziyaret ederek, taşeronların kadroya alınması konusu başta olmak üzere birçok konuda görüş alışverişinde bulundu.

Sıcak ve samimi karşılamasından dolayın Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin’e teşekkür eden Genel Başkanımız Ömer Budak, Sayın Cumhurbaşkanımızın taşeronlar hakkındaki açıklamasını hatırlatarak, PTT A.Ş. ‘de ki ve TRT’de ki taşeronların kadroya alınmayışının çok üzücü olduğunu söyledi. PTT A.Ş. ve TRT’de ki taşeronların asıl işi yaptıklarına vurgu yapan Genel Başkanımız Budak, “Umuyorum ki taşeronla ilgili yapılan çalışma tamamlanmadan, PTT ve TRT’de ki taşeronlarda kadrolarını alırlar. Biz Birlik Haber-Sen olarak, bize üye olup olmamalarından ziyade alın terlerinin karşılığını almalarından yanayız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Sayın Ömer Budak ile çok verimli istişarelerde bulunduklarını belirterek, Birlik Haber-Sen’in ve Memur-Sen’in ülke ve milletin feraseti için büyük mücadeleler verdiğini; kamu görevlilerinin sosyal ekonomik ve özlük haklarının geliştirilmesi için çalıştıklarını söyledi.