Genel Başkan Budak ve Yardımcıları, Rize Teşkilatını Ziyaret Etti

07.04.2018 13:20

Genel Başkan Budak ve Yardımcıları, Rize Teşkilatını Ziyaret Etti

Memur-Sen İl Başkanı Resul Usta, Birlik Haber-Sen İl Başkanı Ali Nazıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Başkanlarımız, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar ve istişarelerde bulundular.

Teşkilat çalışmaları kapsamında Rize’de hizmet kolundaki kamu görevlileriyle bir araya gelen Yönetim Kurulu Üyeleri, sendika çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yaptılar. Çalışanlardan gelen soruları yanıtlama imkanı bulan Genel Başkan Budak, gelen talep ve önerileri kabul etti. Kendilerine ulaşan her talebin önemli olduğunu vurgulayan Budak, tüm öneri ve taleplerin üzerinde tek tek çalıştıklarını ifade etti.

Ziyaretlerinde ayrıca Rize PTT A.Ş. Başmüdürü Hızır Nur ve Merkez Müdürlerine de uğramayı ihmal etmeyen Birlik Haber-Sen Heyeti, çalışanların sorunlarını ilettiler ve önemli aktarımlarda bulundular. Genel Yetkili Sendika olarak sendikamız hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, Birlik Haber-Sen’in haberleşme alanındaki kamu çalışanları açısından öneminin üzerinde durdu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başmüdür ve Merkez Müdürleri Genel Başkan Budak ve Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar dilediler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR