GENEL BAŞKAN BUDAK, ERZURUM’DA ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNDU

11.05.2016 15:05

GENEL BAŞKAN BUDAK, ERZURUM’DA ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet ilk olarak Erzurum Şube başkanlığımızı ziyaret ederek, Şube Başkanımız Abdulhekim Yıldırım ve Yönetiminden çalışmaları hakkında bilgi alarak, sendikal konularda görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Genel Başkan Budak, Genel Başkan Vekili İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Bekar, Erzurum Şube Başkanımız Abdulhekim Yıldırım ile birlikte PTT A.Ş. Erzurum Posta işleme Merkez Müdürlüğünü, Yakutiye Merkez Müdürlüğünü ve PTT A.Ş. Erzurum Başmüdürlüğünü ziyaret ederek buradaki çalışanlarla bir araya geldiler. Çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Genel Başkan ve beraberindeki heyet, çalışanların sıkıntı ve taleplerinin çözüme kavuşturulması için gerekli mercilere ileteceklerini belirttiler.

BUDAK, TRT ERZURUM ÇALIŞANLARIYLA BİRARAYA GELDİ

Genel Başkan Ömer Budak, PTT A.Ş. ziyaretlerinin ardından TRT Erzurum Müdürlüğünü ziyaret ederek, çalışanlarla bir araya geldi.

TRT Erzurum Müdürü Ayça Alemdar’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunun Genel Başkan Budak, çalışanlarla bir toplantı düzenleyerek, çalışanların sorularını cevapladı. Yaşadıkları sıkıntıları ve TRT Genel Müdürlüğünden taleplerini Budak’a aktaran TRT Erzurum Müdürlüğü çalışanları, Genel Yetkili sendika olan Birlik Haber-Sen’in sorunlarını çözüme kavuşturulmasını, taleplerini de yetkililere iletilmesini istediler.

MEMUR-SEN VE EĞİTİM BİR-SEN ERZURUM BAŞKANLARINA ZİYARET

Genel Başkan Ömer Budak, Memur-Sen İl Temsilcisi Abdullah Duman’ı ve Eğitim Bir-Sen Erzurum İl Başkanı Mustafa Karataş’ı ziyaret ederek sendikal konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu.