Genel Başkan Budak, Antalya’da PTT A.Ş. Müdürleri İle Bir Araya Geldi

17.04.2018 12:33

Genel Başkan Budak, Antalya’da PTT A.Ş. Müdürleri İle Bir Araya Geldi

Programda konuşan Genel Başkan Budak, PTT A.Ş. ve Birlik Haber-Sen ailesinin güçlenen yapısı hakkında aktarımlarda bulundu. Birlik Haber-Sen olarak tüm Türkiye’de yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Budak, Antalya’da programa katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti ve kürsüden herkese teşekkürlerini sundu.

Birlik Haber-Sen olarak PTT A.Ş. hizmet kolunda Genel Yetkili Sendika olduklarını hatırlatan Genel Başkan Budak, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Gerek toplu sözleşmede gerek Kurum İdari Kurul Toplantılarında gerek Kamu Personeli Danışma kurulunda çalışanların hak ve menfaatlerini koruma adına mücadelemizi yerine getiriyoruz. Bu mücadelemiz içerinde sadece çalışanların değil, siz yöneticilerimizin de hak ve menfaatleri bizim için önemli. Özellik yaptığımız il ziyaretlerinde, sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Aranızda bizim sendikamızın içinden çıkıp gelen çok kıymetli arkadaşlarımız var. Onlar zaten bize sizlerin sorun ve problemleri ilgili detaylı bilgilendirmeleri yapıyorlar.”  İllerde yaptıkları ziyaretlerde kendilerine iletilen sorunları ve problemleri önemsediklerini ve rapor haline getirdiklerini dile getiren Budak, Genel Müdür Kenan Bozgeyik olmak üzere ilgili Daire Başkanları ile paylaştıklarının altını çizdi.

PTT A.Ş. son yıllarda çok büyük ve ciddi bir değişim, gelişim süreci içerisine girdiğinin altını çizen Budak, bu değişim ve gelişim sürecinin taşeron dahil olmak üzere tüm PTT A.Ş. personelini etkilediğini vurguladı. Değişim sürecinin gözlemlenen ve gözlemlenemeyen sonuçlarını sıralayan Budak, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Bunun neticesinde de çok yoğun iş ve işlem hacmi oluştu. Bu yoğun iş ve işlem hacmi esnasında siz yöneticilerimizin koordinasyonunda, aşağıda çalışan memur ve dağıtıcı arkadaşlarımızın fazlasıyla üzerlerinde hissedilmeye başlandı.”

Ayrıca personellerin yönetimine ilişkin tavsiyelerde bulunan Genel Başkan, “Şunu özellikle dile getirmek istiyorum. ‘Çalışanlar sizin evladınız gibidir.’ Çalışanların iş yoğunluğunun zaten hepiniz farkındasınız. Çalışanı yaptığı işe daha fazla motive edebilmek için, onları birer evladınız olarak görmenizi, çocuklarınızı nasıl motive etmeye çalışıyorsanız, çalışanlarınızı da o şekilde bir evladınızı motive eder gibi motive etmenizi sizlerden bir sendika temsilcisi olarak istirham ediyorum. Ben eminim ki bunu sağladığınız takdir de önünüzde sizlere engel olarak duran birçok şeyinde ortadan kalkacağına sizlerde şahit olacaksınız. Ama bu şekilde çalışırken de çalışanlar adına benim sizlerden istirhamım olsun.” dedi.

Bunların yanı sıra sadece çalışanların değil, Müdürlerimizin de yanında olduklarını ve her konuda desteklediklerini belirten Budak, “Yöneticilerimizin de karşılaştığı problemler ve sorunlar her ne olur ise onların da yerine getirilmesi adına sizlerle yönetimler arasında köprü vazifesi kurmaya bizler gönüllüyüz. Bu konuda bizlerin iletişim kanallarının tamamı açıktır. Bizlerle her şekilde irtibata geçerseniz, sizlere de elimizden gelen her türlü desteği ve katkıyı sunacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.” ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz günlerde Genel Müdür Kenan Bozgeyik olmak üzere çok sayıda yöneticinin katıldığı, PTT A.Ş.’de çalışan taşerondan başlamak üzere tüm kadroların katılma imkanı bulduğu iki gün süren çok önemli bir çalıştay gerçekleştirdiklerini aktaran Budak, “Çalıştayımıza Genel Müdürümüz, Daire Başkanlarımız ve Daire Başkan Yardımcılarımız çok büyük ilgi ve alaka gösterdiler. Burada PTT A.Ş. ile ilgili her ne sorun, sıkıntı var ise, Genel Müdürümüz dinleme nezaketini gösterdi. Sorunları dinlediler, çözüm önerilerini birlikte tartıştık.” diyerek hatırlama da bulundu. Gerçekleştirilen çalıştayın kitap haline getirildiğini aktaran Genel Başkan Budak, yakın zamanda hazırlanan bu büyük çalışmanın paylaşılacağının müjdesini verdi.

Konuşmasını tamamlayan Budak,  “İnşallah daha sorunsuz, daha problemsiz, daha güzel ve gittikçe güzelleşen bir PTT’yi sizlerin yoğun çabası, bizlerin desteği ve katkısıyla daha güzel yerlere getireceğimize inanıyorum. Seminerin de sizler için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Selam ve saygılarımı sunuyorum.” diyerek iyi niyet temennilerini sundu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR